Potztausend concept+ontwerp+illustratie+tekst

Kors de Waard, T 06 46265323, E potztausend@potztausend.nl

Potztausend ontwerpt sinds 2005 tentoonstellingen en grafische communicatie, schrijft tentoonstellingsteksten en maakt illustraties. Ook kunnen we de realisatie van tentoonstellingen en drukwerk verzorgen.

Ons uitgangspunt is altijd een concept. In het concept leggen we als ontwerper en opdrachtgever samen vast WAT we willen vertellen, aan WIE we ’t vertellen en daarna HOE we dat verhaal gaan vormgeven. Die volgorde is voor ons cruciaal! Vorm zonder inhoud is als het glas zonder wijn, het bord zonder eten…

Een tentoonstelling of grafische communicatiemiddelen maak je nooit alleen. Samenwerken met mensen en bedrijven die je kunt vertrouwen, die hun verantwoordelijkheid nemen én altijd kwaliteit willen leveren is bepalend voor het eindresultaat.

Eén van die netwerken is de Coöperatie Museummakers: professionals in allerlei disciplines die nodig zijn om een succesvolle tentoonstelling of museale inrichting te realiseren. In de Museummakers combineren we het voordeel van brede kennis en ervaring met het voordeel van flexibele inzetbaarheid op momenten dat het project daarom vraagt.

Wil je meer weten over hoe we werken en wat we maken? Dan komen we graag langs!!